29.03.2013

Aftenposten!

Informasjon

Skjekk ut ! http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Fremtidslinjen-er-i-fare-7155619.html#.UVXjaL_9Li1

 19.03.2013

Demonstrasjon!!

Informasjon

Det var utrolig bra oppmøte på stortinget i dag! Media elever og lærere fra hele Oslo møtte opp for å kjempe for MK og vise sitt engasjement.  

                                                                                          Foto: Cecilie Edner

19.03.2013

LEV MK aksjonen!

Informasjon

I dag er det LEV MK aksjonen. Denne foregår klokken 13:00 utenfor stortinget. Vi håper så mange som mulig møter opp for å støtte oss og for å overbevise politikerne at MK linja skal få overleve!12.03.2013

Informasjon

Informasjon

Den 15. Mars kommer det en ny stortingsmelding om kunnskapsløftet og ryktene sier at det vil bli en stor omlegging av Medier og kommunikasjon. Det er for få elever som blir lærlinger og det oppfattes derfor som om at MK ikke er nødvendig som et yrkesfag. Konsekvensene av dette kan bli at medier og kommunikasjon blir ett valgfag innen for studie. Dette gjør at det blir mindre medietimer og fler teoretiske fag, noe som vil si at medier og kommunikasjon ikke vil bli en egen linje og derfor vil miste mange viktige ressurser.

Dette er noe vi som medieelever vil forhindre ved å skape en stor kampanje, hvor vi viser hvor viktig det er å beholde Medier og kommunikasjon som det er.

Vi er seks medier og kommunikasjonselever, som går vårt andre år på Fyrstikkalleen videregående skole. Vi ønsker med denne hjemmesiden å vise og påvirke politikerne til å forstå at medier og kommunikasjon er et viktig og nødvendig tilbud, som vi som elever trenger. Dette har vi planer om å vise med hjelp av foto, grafisk, film, lyd og tekst (journalistikk).